ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Dalca İlkokulu

OKLUMUZA YENİ KURULAN YEMEKHANEMİZ

Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında yemek yiyen öğrencilerimiz okulumuzda yemekhane olmadığı için yemeklerini sınıflarda yemekteydi. Bu durum hijyen şartlarının sağlanamaması, eğitim öğretimin aksaması, yemek dağıtımının hem zaman hem de iş yükü bakımından güç bir duruma gelmesi nedeniyle bu çalışma başlatılmıştır.  Bu çalışma sırasında hem okul olarak hem de köyümüzün değerli velileri olarak çok büyük emekler ortaya koymuş bulunmaktayız. Yeni yemekhanemizin faaliyete geçmesiyle birlikte öğrencilerimiz daha düzenli ve daha temiz bir yerde yemek yerken bunun yanında yemek dağıtımı ve temizliğinden kaynaklanan derslerin aksaması, sınıflardaki ağır yemek kokuları gibi problemlerin de önüne geçilmiş oldu. Bu çalışma ile okulumuza aynı anda 120 öğrencinin yemek yiyebildiği bir yemekhane kazandırılmış ve yemek hizmeti tamamen okul binasının dışına alınmıştır. Aynı zamanda yapılan çalışmada inşa edilen yeni alan sadece yemekhane olarak değil veli toplantılarının yapılabileceği, belirli gün ve haftaların kutlanabileceği bir çok amaçlı salon olarak düşünülüp bu şekilde dizayn edilmiştir.

04-03-2024YEMEKHANEMİZYEMEKHANEMİZYEMEKHANEMİZ04-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 23:12 - Görüntülenme: 103